Forum - Projekt låtar

Hoppa till: navigering, sök
Översikt > Luftkaffe-Forum > EddieWiki > Projekt låtar Skriv ett svar
[#6]

Ett inte så litet projekt pågår just nu. Planen är att ladda upp samtliga kassetter och album Eddie gav ut på Eddies Himmels Youtubesida för komplettering av albumartiklarna här på EddieWiki. Jag räknar med att det kommer ta några år att färdigställa. Anledningen till att jag laddar upp dem där trots att de redan finns på Youtube är att man inte alltid kan lite på att videon man länkar till på andras kanaler finns kvar efter några år, samt att jag vill ha ett enhetligt utseende på samtliga uppladdningar.

I stort sett varje låt, varje sketch och varenda jävla album ska alltså få en egen artikel med en lyssningsbar länk till låten eller albumet ifråga. Dessutom ska artiklarna här på wikin få relevant information om dessa.

Applikationer som används för projektet

Färdigställda sidor

Skrivet av Thomas (administratör) den 20 februari 2018 kl 11.26.
Redigerades av Thomas (administratör) den 14 mars 2018 kl. 19.30.

Sakta men säkert

Det går så sakterliga fram. Väldigt sakta, och då har jag ändå automatiserat en del av processen. Jag ska undersöka om det går att automatisera artikelskapandet på Wikin på något sätt.

Skrivet av Thomas (administratör) den 22 februari 2018 kl 19.34.
Redigerades av Thomas (administratör) den 22 februari 2018 kl. 20.00.

För att skydda wikin mot automatiserad spam, ber vi dig att lösa följande uppgift och skriva in svaret i rutan (mer information):