E. Hitler

Från Eddie Meduza Wiki
Hoppa till: navigering, sök

E. Hitler var den pseudonym som Eddie Meduza använde för att släppa ut de mest knäppa samhällskritiska och snuskiga texterna. Med sin musikaliska experimentlusta släppte han ut ur sitt huvud bland annat låtarna: Slicka En Fitta, Sug Sug Sug Min Kuk, Smegma På Mitt Ollon och Har Ni Sett Herr Kuk. På kassettbandet Dubbelidioterna där Eddie Meduza och E. Hitler satt och snackade och spelade låtar beskrivs de som ovänner.

Från början höll han isär E. Hitler från Eddie Meduza. E. Hitler släppte kassetter med snuskiga låtar och galna sketcher, medan Eddie Meduza var hans pseudonym på LP-skivor med något seriösare musik för den bredare publiken. Till skillnad från de andra pseudonymerna som Eddie fantiserade ihop, har E. Hitler ingen bostad någonstans i verkligheten. Hitlers bostad är okänt, fast han pratar dock ofta om att han bor i ett "Residens" på en äng, uppe på en höjd, omgärdat av skog, med en grusgång fram till porten. I sitt residens har han en studio där han spelar in sina dinga kassetter, och nere i källaren brukar han ha vilda fester med Luftwaffe och sina övriga gäster och vänner. En av hans favorithobbyer är att slå ner kronofogdar och andra fordringsägare som kommer hem till honom för att kräva pengar av honom.

E. Hitler finns med på ett antal av Norstedts kassetter:

E. Hitler har även en imaginär bror, A. Hilter. OBS att Norstedt här har kastat om "l" och "t" för att likheten med A Hitler inte skall bli för tydlig.